Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hyvät hevosaktiivit ja hevosten ystävät

Aiemman Hevosjalostusyhdistyksemme nykymuotoinen toiminta on alkanut saavuttaa jo jonkin verran rutiineja. Toiveet toiminnasta tulevat jäsenistöltä, ja hallitus pyrkii toteuttamaan niitä parhain päin ja paikallisten tekijöiden avulla.

Monesti pelkkä into tapahtuman järjestämiseen ei ole riittänyt sen toteuttamiseen asti. Tarvitaan myös osallistujia ja kuunteluoppilaita. Ja innokkaita "työrukkasia".

Olemme kuitenkin pystyneet järjestämään mukavia ja myös suosittuja koulutuksia sekä muita tapahtumia niin lapsille kuin aikuisillekin. Jäsenistölle on aina tapahtuman hinta edullisempi, perustuen tietenkin yhdistyksemme jäsenmaksun maksamiseen. Tapahtumat ovat kuitenkin suunnattu kaikille, jäsenyydestä riippumatta.

Toivomme, että tuleva vuosi tuo teitä runsain mitoin mukaan järjestettyyn toimintaan. Jäsenmaksut ovat edulliset, kannattaa liittyä jäseneksi tai vain "kannattaa".

Myös vuosikokoukseen toivomme osallistujia. Tänä vuonna ei ole pelkoa henkilövalinnoista hallitukseen, koska nykyisen kokoonpanon kausi kestää vuoden 2020 lopulle saakka.

Hyvää alkanutta vuotta 2019 kaikille!

 

Anna-Mari Termonen

Hauhon Hevosaktiivit ry:n puheenjohtaja

 

Suunnitelmat vuodelle 2019 löytyvät täältä.

Katsaus vuoden 2018 tapahtumiin löytyy täältä.