Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vilkas vuosi takana

Vuoden vaihtuessa on hyvä katsoa taaksepäin ja kerrata, mitä yhdistys tulikaan vuonna 2018 tehneeksi.

Vuosi alkoi jo perinteeksi muodostuneella tavalla, eli  Elämää Eteläisissä -tapahtuman merkeissä 13.12. Hevosaktiivit piilottivat tapahtuma-alueelle yhdistyksen ruusukkeita, joita osallistujat saivat etsiä ja siten osallistua palkintojen arvontaan.

Koko perheen heppailupäivää vietettiin Mustilan Farmilla 4.3. Ohjelmassa oli niin talutusratsastusta, heppojen rapsuttelua kuin herkkujen maisteluakin.

Kevättalvella etsimme Hauhon vanhinta hevosta, ja titteli kapsahti Kuvan-Lento-suomenhevoselle. Vanhoja kauraturpia voi edelleen ilmoittaa meille, niin esittelemme niitä näillä sivuilla!

Tampereen Hevoset-messuille matkattiin kimppakyydeillä 7.4.

Hämeenlinnassa Vuorentaan koululla järjestettiin hevosten match show ja kepparikisat 26.5. Olimme mukana arpajaisten merkeissä.

Kari Vepsän opeista pääsimme nauttimaan jälleen hevosenkäsittelyklinikan muodossa. Kokoonnuimme innokkaalla ja runsaslukuisella porukalla Hattulan Ratsastuskeskukselle 12.6.

Hauhon Yrittäjien kesätorilla pidimme arpajaisia ja hevostarvikekirppistä lauantaina 7.7.

Makkaranpaistoa oli vuorossa jälleen Hämeenlinnan Hankkijalla 29.9.

Vuosikokouksessa saimme nauttia valjakkoajaja Talvikki Järvisen luennosta. Kokous pidettiin Hauhon Yhtenäiskoululla 25.10.

Hahkialan Uiskola oli mitä parhain ja maistuvin paikka yhdelle yhdistyksen vuoden kohokohdista, eli pikkujouluille. Ruoka maistui ja pukkikin pääsi paikalle. Pikkujoulut olivat 1.12.

Ennen joulurauhan julistusta osallistuimme vielä Hawujouluun Hauhon kirkonkylällä 15.12.