Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Toiveikkaana kohti hevoskesää

Vuosi on edennyt jo hiirenkorville, mutta korona on pitänyt ison osan Hauhon Hevosaktiivit ry:n suunnitelmista jäissä. Seuraamme tässä tilanteessa virallisia rajoituksia, ohjeita sekä hevosalan järjestöjen linjauksia. Vuoden suurin ponnistus, koko perheen hevostapahtuma, oli suunniteltu järjestettäväksi Hauhon Yhtenäiskoulun pihassa toukokuussa. Tämänhetkisten tietojen mukaan tapahtumaa ei voi järjestää toukokuussa, ja loppukesän tilanne on vielä auki. Kun tapahtuma toteutuu, ohjelmassa on kiinnostavia lajiesittelyjä, paikallisia toimijoita ja tietysti keppihevosia.

Fysioterapeutti Marianne Salosen kehonhuoltokurssi pyritään järjestämään joko ulkona pienryhmissä turvavälein tai verkkototeutuksena. Lisätietoa tulee pian!

Ennen lomakauden alkua on luvassa yhteistä toimintaa talkoiden merkeissä. Varainhankinnan nimissä käymme porukalla puhdistamassa rännejä Hämeenlinnassa! Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan – kutsu tulee, kun päivämäärä varmistuu.

Vinkkaa ja toivo: Mitä tehdään verkossa?

Haluaisitko osallistua verkkoluennolle kiinnostavasta aiheesta? Kerro meille sähköpostitse tai Facebookissa, innostutko mahdollisuudesta, ja mikä aihe sinua kiinnostaisi. Tartumme toiveisiin mahdollisuuksien mukaan! Entä kiinnostaisiko sinua osallistua virtuaalikisoihin? Osallistujat voisivat esimerkiksi lähettää kilpailuun videon kouluratsastusradasta, jonka tuomari sitten arvostelee.

Kaikki mahdolliset toiveet ja ajatukset ovat tervetulleita, jotta voimme kehittää yhdistyksen toimintaa tänä haastavana aikana. Yhteyden saat parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hauhonhevosaktiivit.fi tai laittamalla meille viestiä Facebookissa.

Hauhon Hevosaktiivit ry:n hallitus