Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hauhon Hevosaktiivit ry:n johtokunta kaudella 2019–2021

 

Anna-Mari TermonenAnna-Mari Termonen, puheenjohtaja

Hevoset ovat kuuluneet elämääni pienestä saakka. Hevosharrastamisen ja -talouden tukemiseen on kohdallani kuulunut vuosien työ raviradalla muonituspuolella sekä totolippujen myyjänä. Tyttären hevosharrastuksen tukeminen käynnisti tauon jälkeen pala palalta uuden vaiheen, ja nyt kehitämme omaa, pienimuotoista hevostoimintaamme kotitilalla. Tällä hetkellä tallissamme on viisi suomenhevosta ja yksi shetlanninponi. Kaikki toimivat ratsuina, osa myös ajossa. Valmentautumisen pääsuunta on kouluratsastuksessa. Lisäksi on opeteltu vähän ohjasajon alkeita. Näissä töissä kuluu aika joutuisasti ja viihtyminen on korkealla tasolla!

 

 

 

 

 

Hauhon Hevosaktiivit ryKatja Jaakonsaari, sihteeri

Hevosharrastukseni sai alkunsa, kun pikkutyttönä pääsin tutustumaan parin kilometrin päässä asuneeseen shetlanninponiin, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kotipihassa asuu nykyään kaksi omaa suomenhevosta ja kesällä 2018 syntynyt suomenhevosvarsa, joka on yhteinen ystäväni kanssa. Harrastuksen sijaan pitäisi ehkä puhua pikemminkin elämäntavasta, niin iso osa elämääni hevoset ovat. Niiden kanssa harrastan ratsastusta monipuolisesti, ja olen innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseäni ja hevosiani. Hauhon Hevosaktiivien johtokuntaan ja sihteeriksi minut valittiin jo vuonna 2011 kun vanhaa Hauhon Hevosjalostusyhdistystä heräteltiin henkiin, ja tätä tehtävää olen hoitanut siitä asti parhaimpani mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leila Kirjavainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ida Laitinen

Hevoset ovat tulleet elämääni vasta paremmin aikuisiällä, mutta toivottavasti jäädäkseen. Tällä hetkellä harrastuksen pääpaino on hevosen hoitamisessa. Johtokunnan jäsenenä olen ollut vuodesta 2015 saakka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leea Puranen

Olen ollut hevosihminen lapsesta asti, opiskeluaikana harrastuksessa tosin oli reilun kymmenen vuoden tauko. Olen tuntiratsastaja, ja tuntihevosten lisäksi harrastuskavereista on löytynyt myös muutama vuokrahevonen. Nuoruuden estehyppelyt ovat aikuisiällä vaihtuneet kouluratsastukseen, jota seuraan innolla myös kisoissa ja avoimissa valmennuksissa. Ammatiltani olen toimittaja, ja työkokemusta minulta löytyy myös hevosmediasta. Hauhon Hevosaktiivien jäsen olen toista vuotta, ja johtokunnassa nyt toista kautta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ida Sainio

Olen harrastanut ratsastusta lapsesta asti, ensimmäisen kerran taisin käydä talutusratsastuksessa 3-vuotiaana. Lapsuuden ja nuoruuden tallityttöily ja ratsastuskouluelämä ovat vaihtuneet satunnaiseen valmentautumiseen ja ratsasteluun omaksi iloksi. Rakas harrastus on seurannut läpi elämän aina vallitsevaan elämäntilanteeseen sopeutuen. Hauhon hevosaktiivien johtokunnassa olen ollut vuodesta 2015.

 

Tiia SalmiTiia Salmi

Ratsastus ja hevoset valloittivat sydämeni vasta aikuisiällä, mutta laji vetäisi mukaansa kertaheitolla. Suomenhevoset rotuna valikoitui minulle nopeasti ”ainoaksi oikeaksi”. Nyt reilun vuoden päivät ratsastuskaverinani on toiminut vuokraamani suomenhevostamma Voikukkanen, joka on kovin sydämet valloittava neitokainen. Päätoimisesti työskentelen yrittäjänä Hauhon Kukkapalvelussa. Hevosaktiivien johtokunnassa olen ollut mukana vuodesta 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johtokunta on valittu yhdistyksen vuosikokouksessa 25.10.2018.