Yhteystiedot

Yhdistyksen johtokuntaan voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse info@hauhonhevosaktiivit.fi tai somekanaviemme kautta.
Yhteydenottolomake

  HHA:n johtokunta kaudella 2022-2024

  Niina Roström, puheenjohtaja ja sihteeri

  Olen ratsastanut, vuokrannut ja hoitanut hevosia lapsesta saakka. Opiskelut aiheuttivat vähemmän aktiivisen hevostelukauden, mutta aikuisiällä aloitin harrastuksen uudelleen ja yli yhdeksän vuotta sitten ostin ensimmäisen oman hevoseni, suomenhevostamman nimeltä Rohkelikon Jenny. Kesällä 2021 syntyi ensimmäinen (ja mahdollisesti ainoa) kasvattini suomenhevosorivarsa Topi. Molemmat hevoseni asustelevat pienellä kotitallilla Hauholla. Hauholainen olen ollut vuodesta 2012 ja löysin Hauhon hevosaktiivit muutama vuosi takaperin rikastuttamaan hevosharrastustani entisestään. Toiveena on ollut, että hevosaktiivien kautta paikallinen hevosteluverkosto tulisi tutuksi ja yhtenäisemmäksi.

  Riikka Utunen, varapuheenjohtaja

  Olen uusi hallituksen jäsen Riikka Utunen ja toiminut hevosten kanssa liki koko ikäni. Lapsuuden hevosharrastus alkoi isäni mukana, jolloin ajettiin hevosia ja sain olla kaikessa mukana. Siitä sitten aikuisuuteen ja omia hevosia on vuosien varrella ollut ja mennyt. Varsasta vaariin on koulutettu ja laiteltu erilaisia rotuja niin ravurista ratsuksi , kuin varsasta ratsuksi jne. Omaa yksityistallia olen pyörittänyt monen monta vuotta jo, aikaisemmin Hyvinkäällä ja nyt vuodesta 2016 Hauholla. Sekä tehnyt töitä hevostalleilla. Tällä hetkellä minulla on suht iso pihatto+talli ja hevosia pihassa 12 kpl:tta. Teen ajo, ratsastus, kuntoutus, koulutus , varsomis/kasvatus toimintaa varsasta vaariin yksityishenkilöille ja omieni kanssa. Eläimet on minun ja heidän kanssa toimin luottamuksen mukaisesti niin, että kaikki sujuisi mutkitta. Mukana kulkee myös mies kaiken kanssa ja kaksi koiraa.

  Susanna Hakala, hallituksen jäsen

  Olen Susanna Hakala, HHA:n tämän kauden hallituksen jäsen ja viime kauden puheenjohtaja. Hevosista olen innostunut jo pienenä, ja koko lapsuuden ja nuoruuden muistini mukaan vietinkin läheisellä heppatallilla, vanhempieni mukaan jopa enemmän aikaa kuin kotona.

  Susanna Lappalainen, rahastonhoitaja

  Hevonen on melkoinen kokonaisuus hallittavaksi – sen ymmärtämiseen menee ihmisikä. Olen pitkän linjan harrastajana toiminut monipuolisesti aluksi myös ravi- mutta nykyään ratsuhevosten kanssa. Päivätyökseni olen aina tehnyt ihan muita juttuja. Kaverina minulla on tällä hetkellä kolme pv-hevosta, joista yksi on oma kasvatti, toinen muuten vaan ’syliin syntynyt’ ja kolmas useita varsoja tehnyt fwb-tamma. Minulla on aina ollut onni ja kunnia olla hyvien ja laadukkaiden valmentajien oppilaana ja valmentaudun edelleen aktiivisesti, sekä este- että koulupuolella. Kilpailullisiakin tavoitteita on edelleen kouluratsastuksen parissa. Esikuvina ja suurina innoittajina ovat aina toimineet Kyra Kyrklund ja Richard White, joiden ’työkalupakkia’ yritän soveltaa elämässäni hevosten kanssa

  Olga Kuksina, hallituksen jäsen

  Olen Olga Kuksina, uusi Hauhon Hevosaktiivien hallituksen jäsen. Olen ollut ns. hevoshullu ihan pienestä pitäen ja aloin ratsastamaan 12-vuotiaana. Olen kotoisin Pietarista, mutta olen asunut Hauholla jo 15 vuotta. Hevoset antavat minulle voimaa ja lisää liikuntaa, hevosten parissa unohtuu kaikki muut ajatukset ja huolet. Olen nuoruudesta rakastanut Akhaltek rotuisia hevosia, ja 2 vuotta sitten toteutin vihdoin unelmani, kun ostin ikioman Akhaltekin. Ja toivottavasti pääsen vielä joskus toteuttamaan toisenkin unelmani, nimittäin osallistua omalla hevosellani laukkakilpailuun, ihan vaikka leikkimielisestikin! Lisäksi olen mukana muutamassa ravikimpassa. Yritän tuoda yhdistyksen toimintaan lisää virtaa ja mukavaa touhua jäsenille.